Osebna vozila


Poltovorna vozila


Terenska vozila


Zimske gume kupite pravočasno

Ste že preverili v kašnem stanju so vaše zimske gume? Če še niste uspeli, potem je sedaj pravi čas, da to storite. Naj vas prijetno sončno vreme ne zavede, ker se lahko vremenska situacija kaj kmalu spremeni. Lahko nas preseneti sneg in tako bo nastala panika, ker zimske gume še vedno ne bodo v domači garaži, ampak se bodo leno prestavljale pri vulkanizerju.
Tiste zimske gume, ki so v salonih ali vulkanizerskih delavnicah, kar naj bodo tam. Za vas imamo pripravljeno drugačno ponudbo. Na naši spletni strani vam ponujamo zimske gume visoke kvalitete, ki bodo prenesle neljube zimske razmere. Imamo zimske gume vseh svetovno priznanih znamk.
Niso samo bližajoče zimske razmere glavni razlog za nakup zimske gume, ampak tudi akcija. Vse zimske gume v naši spletni trgovini so v teh dneh v akciji. Današnja cena je za 5% nižja od cene, ki jo bodo imele zimske gume v času okrog 15. novembra. Zato se vam ugoden nakup zimske gume definitivno izplača, ker boste tako privarčevali. To pa je v današnjih časih zelo velikega pomena.